Heeft u een vraag, mail of bel ons dan even

painted4-you@hotmail.com
 
Simon Donkers en Judith Verhoeven
Hertog Janstraat 16
5737 CT Lieshout
0499-840904
06-20850373
IBAN nummer: NL72 RABO 0106 4767 26

 

Wie wij zijn? Wij zijn Simon en Judith, trotse ouders van Jur en Sten,  een creatief stel waarbij de hobby's nogal uit de hand zijn gelopen. Het begon met wat creatieve ideeën voor in ons eigen huis en bij vrienden. Een muurschildering, geboorteborden, krijtborden noem het maar op wij hadden wel ideeën en maakten het voor ze.  

Aangezien steeds meer mensen ook graag iets unieks wilden hebben, en wij het ontzettend leuk vinden om te doen voor de hobby, zijn we toen ook een eigen site gaan oprichten. Een hobbybedrijfje met de naam Painted4-you omdat alles naar wens geschilderd kan worden. Inmiddels zijn we al een aantal jaren bezig en vele opdrachten verder. Ook hebben we weer steeds nieuwe ideeën en voegen die dan weer toe aan ons portfolio.

In het begin was het vooral schilderwerk. Geboorteborden geheel naar wens, muurschilderingen die de babykamer net iets unieks geven en de geboortelijstjes, dat is echt iets unieks! Aan de hand van het geboortekaartje maak ik een ontwerp en schilder het lijstje. Ik heb er inmiddels al heel veel mogen maken, want het is een cadeau dat altijd een schot in de roos is. Mensen hebben vaak goed nagedacht over wat voor geboortekaartje ze mooi vinden en hoe ze het willen hebben dus het geboortelijstje is dan ook echt iets wat zij mooi vinden. Kleine kunstwerkjes!

De laatste jaren is Simon er ook steeds meer mee bezig en hebben we dus ook houten cadeaus. Zoals de decoboompjes die voor heel  veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Zoals wensboompjes, voor doopsuiker, sierradenboompje, bij kinderdagverblijven of zelfs voor een uitvaart. En natuurlijk de houtenletters die ontzettend leuk zijn om een kamer net iets unieks te geven. De naam van een kind, teksten voor op de slaapkamer, keuken of woonkamer of de naam van uw bedrijf. Vrijwel alle lettertypes zijn mogelijk. Wilt u juist stoer, romantisch, modern of klassiek dan bepaald u dus zelf en zo kunt u dus uw eigen sfeer bepalen.

We hebben nog heel veel ideeën en zodra we weer even tijd hebben gaan we weer iets nieuws uitwerken. En mocht u zelf een idee hebben mail ons dan gerust. 

Groetjes Simon & Judith

 

Copyright painted4-you.nl | Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden ticonlinemarketing.nl